mentenanță whatsapp
.00#

Termeni și condiții

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul 7Pixeli este echivalentă cu acceptarea de catre utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site. Conținutul și designul site-ului aparțin 7Pixeli și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea 7Pixeli. Contractul de prestări servicii încheiat între 7Pixeli și clienții săi le dă dreptul clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului (manuale ți tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială.

ultima actualizare 07.05.2022

7Pixeli poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut. 7Pixeli nu își asuma răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. 7Pixeli nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Comenzi și cereri pentru oferte de preț

Comenzile sau cererile pentru ofertă de prețuri pot fi date utilizând formularul de contact de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. 7Pixeli nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete. În cazul în care 7Pixeli consideră o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la precizările 7Pixeli prevăzute în acest document. 7Pixeli își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul după afișarea lor în acest document. Termenii și condițiile precizate reglementează folosirea site-ului 7Pixeli. Folosind site-ul nostru web, indicați faptul că sunteți de acord să respectați termenii și condițiile impuse.

Condiții de utilizare a site-ului

Exceptând cazurile menționate ulterior în acest contract, conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimtamantul anterior în scris al 7Pixeli. Nu este permisă distribuirea sau copierea conținutului paginilor conținute în prezentul site către orice terț, dar nelimitând la caching-ul conținutului acestui site. Este permis downloadul conținutului fiecarei pagini individuale din acest site, pentru folosirea în scop necomercial, menționând sursa. Este, de asemenea, permisă păstrarea unei copii transparente a site-ului in scopul vizualizării sale numai atât timp cât sunteți conectat la internet.

Materiale transmise prezentului site

Orice material sau informație trimise sau publicate pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidențiale și neproprietare și, ca atare, pot fi utilizate de 7Pixeli în orice scop, nelimitându-se la dezvoltare sau la marketingul produselor. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din țara relaționată de site.

Limitarea răspunderii

Materialele și conținutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fără garanții explicite sau implicite de orice natură, inclusiv garanții de adecvare pentru scopuri comerciale, garanții de respectare a drepturilor de autor sau garanții de adecvare pentru vreun scop anume. 7Pixeli este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar dacă 7Pixeli a fost informat asupra posibilității apariției unor asemenea daune.

.00#

Nu aţi găsit informaţia de care aveţi nevoie ?

Quisque purus magna, pretium in lorem non, auctor volutpat tellus. Fusce vitae sapien tempus, tincidunt mauris sed pharetra.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.